2021-05-27

Se sändningen av Galan här!

Här på denna sida kan du den 27 maj se utdelningarna av 2020-års Recruitmant Award.
Galan livestreamas här den 27 maj 16.00, missa inte detta!

2021-04-19

Branschens stjärnor äntligen utsedda!

Galan Recruitment Awards juryarbete är i mål och vi kan nu berätta vilka företag och personer som utsetts till finalister i de olika priskategorierna.
Under vintern har nomineringar inkommit till de annonserade priserna och vi vill tacka jurygrupperna för deras fina insats med att utse tre finalister till varje pris.
Galan Recruitment Awards syftar till att samla branschen som består av rekrytering, bemanning, konsulting- och gig-bolag i Sverige. Planen var från början att ha en storslagen branschfest på Berns salonger i Stockholm för att skapa förutsättningar för spontana möten och nätverkande, men med tanke på restriktionerna och läget i omvärlden har vi fått ställa om till ett helt digitalt event. Vinnaren i varje kategori kommer att kommuniceras den 27 maj genom en direktsändning.
Syftet med Galan är att uppmärksamma rekrytering och bemanningsföretag som under 2020 gjort en särskild insats för vår bransch. Det kan handla om allt från innovationer till kompetens- och kvalitetshöjning, från kommunikation till framgångsfaktorer eller en imponerande nöjd kund- eller kandidat-index
Tack än en gång till alla jurygrupper för ert fina arbete. De som deltagit i juryarbetet är:
Marianne Olsson, Lars Henrik Friis Molin, Catharina Kallmert, Glenn Hodges, Hans Makander, Anna Nedeby Bar-Am, Helene Norinder, Anders Åkerman, Fredrik Blomqvist, Annie Lindmark, Alex Warris, Nora Bavey, Nour Abdusalam, Jon Josefsson, Joakim Jardenberg, Arne Dahlberg, Patrik Hellberg, Lotta Amnebjer Nordqvist, Eleonor Åslund, Karl Kwarnmark, Mikael Olsson.
Nu ser vi fram emot att annonsera vinnaren den 27 maj.
Mer information om Galans sändningstider och innehåll kommer att kommuniceras ut inom kort.
Marianne Olsson
Ordförande för juryarbetet på Recruitment Awards 2020

BRANSCHGALAN – RECRUITMENT AWARDS 2020

27 maj, 2021 | Berns salonger, Stockholm

Vi på Recruitment Awards är väldigt glada över den enorma respons vi fått i antalet nomineringar för samtliga kategorier. Sammanlagt har det inkommit 236 olika nomineringsförslag. I slutet av januari påbörjas juryprocessen med att välja ut tre finalister i varje kategori. 
Vi är också glad över att vi idag kan presentera vår samarbetspartner och huvudsponsor Talent Venture Group. Talent Venture Group kommer att dela på arrangörskapet av Recruitment Awards samt lansera det största eventet av rankingar i Sverige med fokus på kompetensförsörjning.

Våra övriga sponsorer till Recruitment Awards presenteras längre ner på sidan.

 

Recruitment Awards är en gala för rekryterings- och bemanningsbranschen. Recruitment Awards uppmärksammar och hyllar aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen. Insatsen ska ha haft tydlig påverkan och effekt för det enskilda företaget eller branschen i stort genom exempelvis kommunikation, information, innovation, kompetens- eller kvalitetshöjning.

Pressrelease 2020-11-30

Juryns ordförande rapporterar om Recruitment Awards

Här kommer en uppdatering från Marianne Olsson, som håller ihop juryarbetet för priserna som delas ut på Recruitment Awards den 27 maj 2021.

 

Mycket har hänt under hösten 2020 och vi som ingår i projektgruppen gör allt för att vårt fina event ska bli så framgångsrikt som möjligt. Det handlar om allt från juryarbete med priserna till att genomföra ett corona-säkert evenemang så att branschen ska få tillfälle att träffas och nätverka. Därför har eventet fått ett nytt datum i vår och galan kommer att gå av stapeln den 27 maj med förhoppning om lättare restriktioner.

En annan god nyhet är att Branschen.se inlett ett strategiskt samarbete med Talent Venture Group som blir huvudsponsor till Recruitment Awards. 

Talent Venture Group avser att tillsammans med Nova, Sveriges ledande talangnätverk, samt Agentum, störst i Sverige på referensbaserad rekrytering, att leda delar av Recruitment Awards, samt på en parallell scen lansera en helt ny ranking av Sveriges främsta talanger.    

Talent Venture Group kommer även i samarbete med Recruitment Awards under dagen arrangera ett antal föreläsningar och seminarium i syfte att uppmärksamma ämnen som bl.a. framtidens marknadsförare, rekrytering på sociala medier och gig-ekonomin.    

Nominering pågår tom 14 januari 2021 och jag finns tillgänglig som juryns ordförande som bollplank under juryarbetet avseende motiveringar av vinnare respektive nominerade aktörer. 

Viktigt datum:

Vänliga hälsningar från Juryns ordförande
Marianne Olsson
Ordförande för juryarbetet på Recruitment Awards 2020

Pressrelease 2020-12-04

Branschen.se är stolta över att få presentera Talent Venture Group som huvudsponsor till Recruitment Awards

Branschen.se är glada och stolta över att kunna presentera Talent Venture Group som en arrangörspartner och huvudsponsor till 2021 års Recruitment Awards 2021. Talent Venture Groups medverkan borgar för kunskap och erfarenhet, samt tillför kompetens och vägledning i alla de segment som kommer att presenteras under Recruitment Awards.    

 Talent Venture Group avser att tillsammans med Nova, Sveriges ledande talangnätverk, samt Agentum, störst i Sverige på referensbaserad rekrytering, att leda delar av Recruitment Awards, samt på en parallell scen lansera en helt ny ranking av Sveriges främsta talanger.  

Talent Venture Group kommer även i samarbete med Recruitment Awards under dagen arrangera ett antal föreläsningar och seminarium i syfte att uppmärksamma ämnen som bl.a. framtidens marknadsförare, rekrytering på sociala medier och gig-ekonomin.  

 I och med detta samarbete – och med hänsyn till de rådande omständigheterna kring arrangemang av offentliga sammankomster – kommer datumet för Recruitment Awards att flyttas från den 15 februari till den 27 maj på Berns Salonger.

 

Talent Venture Group (TVG)

Talent Venture Group lanserades hösten 2018 med målet att skapa en global grupp av framgångsrika HR & Talent Tech-företag. Portföljen består idag av flera företag inom HR & Talent-tech inklusive Top Resume, Jobtip, Nova, Wintrgarden, UBI Global, Future Talent Council, GreatPeople och Agentum för att bara nämna några. Grundaren Lars-Henrik Friis Molinär en välkänd serieentreprenör med över 30 års erfarenhet av olika HR- och talangfokuserade satsningar och med en stark historia av att bygga framgångsrika företag. Han har med varit och startat Alumni, Komet (förvärvat 2011 av Proffice), Jobline (förvärvat av Monster 2001), Campuz Mobile (förvärvat av Vodafone 2004) och senast Universum,som såldes till det tyska företaget Stepstone och Axel Springer Group i maj 2018.

 

Sponsorer till Recruitment Awards 2020

Huvudsponsor

Talent Venture Group
Talent Venture Group

Talent Venture Group är en global investerare för techbolag inom HR och Talent Management. TVG hjälper techbolag inom HR och Talent Management växa från startupfas till etablerade, globala organisationer.

Samarbetspartners

Plattformsföretagen
Plattformsföretagen

Bygger framtidens webbaserade ekonomi. Plattformsföretagen delar ut eget pris på galan i form av Årets GIG företag

WTEQ
WTEQ

WTEQ är en mötesplats och ett exklusivt nätverk för kvinnor inom Tech, IT och Digital. Priset som Årets Jämställdhetspris delas ut av WTEQ på Recruitment Awards Galan

Stockholm Digital Marketing Group
Stockholm Digital Marketing Group

SDMG, arbetar med alla digitala lösningar från att bygga hemsidor och göra 3D-filmer & AR lösningar till att hjälpa kunder att öka sin försäljning i annonsering på Facebook/Instagram, Linkedin och Google

Gigs for her
Gigs for her

Gigs for her är en gigbyrå som matchar företag och organisationer med grym kompetens hos kvinnor. Med fokus på jämställdhet skapar vi värde för våra kunder genom att leverera matchningar på kandidater med både rätt kompetens och personliga egenskaper och på så sätt bidrar vi till den effekt våra kunder vill uppnå på både kort och lång sikt.